Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εξώδικο στον Πάγκαλο για το «κομμουνιστές – φασίστες – μαλάκες»


Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, έκανε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κων/νος Λουράντος, λόγω των όσων υποστήριξε με θέρμη στη συνέντευξή του στη «Le monde en marche» του γαλλικού σταθμού France 5.
Σε αυτή τη συνέντευξη- όπως αναφέρει ο κ. Λουράντος- ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τοποθετήθηκε αιχμηρά απέναντι σε όσους ζητούν να μην πληρώσει η χώρα το χρέος της και να εγκαταλείψει την Ε.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος όλων των πολιτών διαμαρτύρονται καθημερινά για τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει: Συγκεκριμένα, εκφραστήκατε σε πιστή μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα στην ελληνική, ως εξής: «Θα εκφραστώ ελεύθερα… …. Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλίθιοι»(κατ’ άλλη δε ερμηνεία της ίδιας λέξης «μ-λ-κες» και όχι «ηλίθιοι»).
Ο κ. Λουράντος ζητά από τον κ. Πάγκαλο να ανακαλέσει δια του Τύπου τις απαράδεκτες και εν πολλοίς προσβλητικές, αλλιώς επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σε βάρος του αντιπροέδρου, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.
Αντανάκλαση: parapolitika