Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

«Σταματήστε»!!! (να γελάτε)…

H απέχθεια της ΝΔ στο δικαίωμα για απεργία δεν κρύβεται
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δείξει τον τσαμπουκά του. Μην νομίζετε ότι είναι τζάμπα μάγκας ο άνθρωπος. Είναι εργατοφάγος κανονικός.
Γι’ αυτό λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ – ο ίδιος που στέκεται σούζα στους δανειστές – προς στους απεργούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ήταν στακάτος και τσεκουράτος:

«Σταματήστε» (!) ήταν η εντολή – διαταγή του κυρίου Κυριάκου. Μετά, δε, την προστακτική, ήρθαν και τα μαθήματα δημοκρατίας από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας…

Σε ό,τι αφορά στον προκλητικό χαρακτήρα των δηλώσεων – αναρτήσεων του αλλεργικού απέναντι στις απεργίες Μητσοτάκη, παραθέτουμε το σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm (3/3/2017).

Υ.Γ 1: Ως προς το προστακτικόν του ύφους («Σταματήστε») αναφωνούμε κι εμείς μαζί του: Σταματήστε! (να γελάτε)…


Y.Γ 2: Ας απολαύσουμε και μια πρόσφατη φωτογραφία του «τσαμπουκαλή» με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Είναι φανερό πως μόλις της έχει πει (με τσαμπουκά) «σταματήστε»! 


Αντανάκλαση: imerodromos


Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με το δικαίωμα της απεργίας
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ
Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το δικαίωμα της απεργίας, αναφέρει:

«Η ΝΔ επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει σε αντιλαϊκότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της έχει πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα με την προσήλωσή του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής».

ΠΑΜΕ: «H απέχθεια της ΝΔ για το δικαίωμα στην απεργία δεν μπορεί να κρυφτεί»
Το ΠΑΜΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, τονίζει πως: είναι αποκαλυπτική για το τί ετοιμάζουν, η τοποθέτηση Κ. Μητσοτάκη ενάντια στο δικαίωμα της απεργίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«H απέχθεια της ΝΔ για το δικαίωμα στην απεργία δεν μπορεί να κρυφτεί. Στον αγώνα δρόμου της αντιλαϊκότητας συναγωνίζεται στήθος με στήθος με την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου για το ποιος θα πάρει την εύνοια και το προβάδισμα για την υλοποίηση των βάρβαρων απαιτήσεων των επιχειρηματικών ομίλων στη ζωή της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι αποκαλυπτική για το τι βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για τις δεσμεύσεις που περιέχει και ψήφισαν από κοινού με το 3ο μνημόνιο τα κόμματα του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι ένα μόνο δρόμο έχουν. Να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν τα μέτρα, να διεκδικήσουν όχι μόνο τις απώλειες από τα πλήγματα που έχουν δεχθεί, αλλά την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».