Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια η ελληνική χωροφυλακή

Από: newstoday
Με μια πρωτοφανούς βιαιότητας επίθεση, οι δυνάμεις καταστολής κατέπνιξαν την χθεσινή πορεία-διαμαρτυρία ενάντια στην κοινωνική καταστροφή που επιβάλλει η κυβέρνηση. Το αίμα έρεε άφθονο στα κεφάλια των διαδηλωτών προς τέρψιν των σχιζοφρενών και δολοφονικών ενστίκτων των Κοτζαμάνηδων του καθεστώτος.

Μια ματιά στα χθεσινά βίντεο και τις φωτογραφίες δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η εντολή που είχαν οι υπάνθρωποι των ΜΑΤ από την πολιτική ηγεσία ήταν ξεκάθαρη. «Βαράτε στο ψαχνό». Τα χτυπήματα στα κεφάλια των διαδηλωτών δεν είχαν προηγούμενο. Δεκάδες ματωμένα-σπασμένα κεφάλια διαδηλωτών ήταν τα λάφυρα των αιμοσταγών και αιμοδιψών ανθρωποειδών των δυνάμεων καταστολής.


Είναι αυταπόδεικτο ότι εκτελούσαν τις εντολές με μεγάλη χαρά και υπέρμετρο ζήλο.
Αυτό δεν είναι Αστυνομία. Είναι συνδικάτο του εγκλήματος με κρατική χορηγία.
Φαίνεται ότι η πολιτική ηγεσία έχει επιλέξει να έχουμε νεκρούς και άμεσα, ώστε να δημιουργηθεί τεράστια κρίση και η κυβέρνηση να γίνει ισχυρή με τις δυνάμεις καταστολής στην πρώτη γραμμή του πυρός.
«Σε υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια εξελίσσεται πλέον η Ελληνική Αστυνομία, είτε δια της απουσίας της εκεί όπου οι πολίτες πραγματικά την χρειάζονται είτε δια της παρουσίας της όταν αυτή συνοδεύεται από άσκηση ωμής βίας εναντίον αθώων πολιτών», γράφει η Ελευθεροτυπία στην ηλεκτρονική της σελίδα, για τα χθεσινά εγκλήματα της ελληνικής Αστυνομίας
Ήθελαν ΑΙΜΑ. Ήθελαν να δολοφονήσουν ανθρώπους. Οι γιατροί που χειρούργησαν το νεαρό στο κρατικό της Νίκαιας ήταν ξεκάθαροι στις δηλώσεις τους: «Αυτός που κτύπησε το διαδηλωτή είχε δολοφονική διάθεση» ανέφεραν.
Άλλωστε ο Πρωθυπουργός πριν μερικούς μήνες μας είχε προϊδεάσει για το τι μας περιμένει με εκείνη την περιβόητη φράση του ότι: ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ! Ήρθε η ώρα να κάνει πράξη η υπόσχεσή του.
Με εντολέα τον Παπουτσή, που ξέρει να δημιουργεί εκατόμβες νεκρών όπως τότε με το «Σάμινα» στην Πάρο, και εκτελεστές, Αστυνομία και παρακρατικούς, ξεκίνησαν το σχέδιο τρομοκράτησης και δολοφονίας όσων αντιδρούν στις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Κάποιοι ήθελαν εχθές νεκρούς. Εάν ο Πρωθυπουργός δεν είχε γνώση των δολοφονικών σχεδίων του Υπουργείου της Χωροφυλακής τότε σήμερα κιόλας, από τον Υπουργό μέχρι τον τελευταίο αξιωματικό, θα πρέπει να καθαιρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Εάν τους καλύψει είναι ο ηθικός αυτουργός, και όταν το αίμα κυλάει τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα.
Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες, για αυτό κύριε Παπανδρέου προλάβετε τώρα για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς… Γιώργη είναι στο χέρι σου. Είναι απόλυτη ευθύνη σου η κοινωνική ειρήνη.
Νομίζω ότι η σκέψη όλων μας βρίσκεται σε αυτό το νεαρό που δίνει μάχη για τη ζωή του επειδή διεκδίκησε το δικαίωμα να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Ας είναι περαστικά του και ας ξαναβρεί την υγεία του.
Υ.Γ. Τελικά ΑΝ είσαι Έλληνας και κινείσαι στο κέντρο της Αθήνας δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή μετανάστης θα σε φάει ή μπάτσος. Περίπτωση να γλιτώσεις δεν υπάρχει…

Υ.Γ.2 Οι δημοσιογράφοι για ακόμη μια φορά επέλεξαν να σιγήσουν ώστε να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης. Άξιος ο μισθός τους και από τα κρατικά κονδύλια…

Υ.Γ.3 Στον πανικό της η Ελληνική Χωροφυλακή δημοσίευσε φωτογραφίες από τα υποτιθέμεθα, κατασχεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή συλληφθέντων. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: μια θήκη για φακούς επαφής ένα σπρέι αποσυμφόρησης μύτης, δύο πακέτα χαρτομάντιλα!!! και διάφορα άλλα επικύνδυνα για τη δημόσια υγεία αντικείμενα…