Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί! - Δολοφόνοι της δημοκρατίας - Οι προβοκάτορες συνεχίζουν τα επεισόδια


Η ώρα της 
φωτιάς στην Marfin 

Τουλάχιστον 3 άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα 8 τραυματίστηκαν από την δολόφονική επίθεση που έγινε εναντίον ανυποψίαστων πολιτών στο κτίριο της Marfin Εgnatia Bank στην οδό Σταδίου 23.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 3 νέους ανθρώπους, 2 γυναίκες και έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η μια ήταν έγκυος. Από το κλειστό κύκλωμα προσπαθούν να δουν τους δράστες του εμπρησμού.
Και οι τρείς βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί στον 4ο όροφο στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να γλυτώσουν από τους καπνούς και την φωτιά. Οι δυο βρέθηκαν κοντά στις σκάλες και οι ο τρίτος δίπλα σε ένα παράθυρο το οποίο δεν πρόλαβε να ανοίξει για να πάρει αέρα.

Η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από ρίψη μολότωφ. Η τράπεζα ήταν ανοιχτή την ώρα της επίθεσης.

Μέσα βρίσκονταν περίπου 25 άτομα στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι. Εκτός απο τους τρεις νεκρούς αναφέρονται πάνω από 12 τραυματίες. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών από το φόβο του πήδηξε από το μπαλκόνι και έπαθε πολλαπλά κατάγματα.

Αυτη την ώρα καίγονται μαγαζιά,αυτοκίνητα και δημόσια κτίρια απο τη Συγγρού ως την Πανεπιστημιου.


Έχει παραδωθεί στις φλόγες το κτριο των πρώην ΣΔΟΕ που τώρα στεγάζει τη διεύθυνση τελωνείων.

 Οι προβοκατορες μετα το τελος της μεγαλειωδους πορειας ανελαβαν δραση με μονο στοχο να αμαυρωσουν τη συγκεντρωση των εργαζομενων.

Μεταξυ αλλων εχουν γινει σταχτη το κατάστημα του Αναγνωστόπουλου στην οδό Σταδίου, το βαν του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων και το κτίριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Β. Αμαλίας.
Από: www.newsit.gr