Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλάει για τα χτεσινά εγκληματικά επεισόδια στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ τον θάνατο του διαδηλωτή και καταγγέλλει το παρακράτος

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε η Α. Παπαρήγα κατά την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. (Μπορείται να τις παρακολουθήσετε στα 2 βίντεο που παραθέτουμε). Αφού αρχικά η γ.γ του ΚΚΕ προχώρησε στην εκτίμηση ότι διαχρονικά μέσα στα σώματα ασφαλείας υπάρχουν θύλακες και διασυνδέσεις με κουκουλοφόρους, προχώρησε αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά για τα οποία, όπως είπε θα δημοσιευτούν στοιχεία στον «Ριζοσπάστη» τα οποία θα τα τεκμηριώνουν.
Χτες βράδυ στις 2 η ώρα έξω από την ΓΑΔΑ υπήρχε ομάδα αστυνομικών και κουκουλοφόροι η οποία πανηγύριζε και τα άτομα της ομάδας αυτής έλεγαν «τους φάγαμε», ενώ πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες της Α. Παπαρήγας το ΚΚΕ έχει στην διάθεση του αποδείξεις που παρουσιάζουν αστυνομικούς να ντύνονται κουκουλοφόροι. Δείτε τα βίντεο: 

Πέρα απ’ αυτά η γ.γ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στον ρόλο του πολιτικού μορφώματος του Καρατζαφύρερ ενώ απάντησε και σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή ο εκπρόσωπος της μπασκηναρίας.




Από: Βαθύ Κόκκινο