Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τραμπουκική επίθεση με σπρέι πιπεριού στον Πρόεδρο εργαζομένων του Μετρό

Τραμπουκική επίθεση με σπρέι πιπεριού στον Πρόεδρο εργαζομένων του ΜετρόΔύο συνδικαλιστές τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού του Πειραιά, σήμερα το μεσημέρι. Αφορμή η πρόταση του προέδρου των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Α. Σταματόπουλου για νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη.
Η πρόταση προκάλεσε διαφωνία και όταν ο κ. Σταματόπουλος, μαζί με τον εργαζόμενο και συνδικαλιστή, Δ. Κατσαφάδο, αποχωρούσαν, δέχθηκαν επίθεση, από τον πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ, Κώστα Δήμα, και άλλα τέσσερα άγνωστα άτομα που κρατούσαν σπρέι πιπεριού, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Σταματόπουλος (φωτογραφία) είναι από τα πιο δυναμικά στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος. Είναι ο άνθρωπος που είχε πρωτοστατήσει να κρατηθούν ανοιχτοί οι σταθμοί του Μετρό στις μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, είχε κυνηγήσει τα ΜΑΤ που είχαν εισβάλλει στο Μετρό για να χτυπήσουν διαδηλωτές και είχε συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στους Αγανακτισμένους.
Δείτε σχετικά βίντεο από την αγωνιστική δράση του Αντώνη Σταματόπουλου εδώ (5/10/11): ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τα ΜΑΤ δέρνουν κόσμο μέσα στο ΜΕΤΡΟ
Αντανάκλαση: tsantiri