Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μονόδρομος στον λαό η εξέγερση (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά που συμβαίνουν αυτές τι μέρες θα έπρεπε να ήταν αδιανόητα, να ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο, να πυροδοτήσουν μαζικές δυναμικές αντιδράσεις. Δυστυχώς όμως…. 
Χτες οι επικυρίαρχοι Τόμσεν και Μορς απαίτησαν μείωση του κατωτάτου μισθού από τα 751 ευρώ, κατάργηση 13ου-14ου μισθού ή δραστική περικοπή τους, ψαλίδι σε ΔΕΚΟ -τράπεζες , μείωση των αμοιβών στις κλαδικές συμβάσεις , κατάργηση της 6μηνη ισχύος των συμβάσεων μετά τη χρονική λήξη τους και μείωση επικουρικών 15% κ.α. Και ο Κουτρουμάνης τα συζητάει … 
Σήμερα η εφημερίδα Financial Times αποκαλύπτει

ότι η Γερμανία θέλει να διοριστεί στην χώρα μας «εντεταλμένος προϋπολογισμού» στον οποίο το ντόπιο αστικό κυβερνητικό προσωπικό θα του αναθέσει τον έλεγχο των δημοσιονομικών της Ελλάδας. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ελληνικό τμήμα της Deutsche Welle αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ! 


Μιλάμε ότι οδηγούμαστε σε καταστάσεις που ούτε στο αθλιέστερο προτεκτοράτο της γης δεν συμβαίνουν! Καλύτερα ας παρακολουθήσουμε αυτές τις εξελίξεις από ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «902» 



Αντανάκλαση: Βαθύ Κόκκινο