Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Είναι μέτρα σφαγής

Ο λαός να απορρίψει τα μέτρα σφαγιασμού που προετοιμάζουν σε βάρος του κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ. Να μην υποκύψει στην κοροϊδία ότι η κυβέρνηση αντιδρά στις απαιτήσεις της τρόικα σε όφελος του λαού. Είναι μέτρα προδιαγεγραμμένα από τα μνημόνια και την ΕΕ, τα απαιτούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να ξεπεράσουν την κρίση και να ενισχύσουν την κερδοφορία τους. 
Οι όποιες διαφωνίες μεταξύ κυβέρνησης - τρόικα αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθούν και με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις από το λαό.
 Ευθύνη στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» που αναπαράγουν τη λογική ότι με μία άλλη διαχείριση, με μία άλλη κυβέρνηση, εντός των τειχών της ΕΕ και με τα μονοπώλια κυρίαρχα στην οικονομία, μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση προς όφελος του λαού. 

Εγκαλούν την κυβέρνηση ότι δεν παίρνει μέτρα ανάπτυξης, κρύβοντας ότι η επιστροφή στην ανάκαμψη είναι που απαιτεί μέτρα τσακίσματος του λαού, φοροασυλία για το κεφάλαιο.

 Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την πάλη τους για τις Συλλογικές Συμβάσεις, ενάντια στους φόρους και τα χαράτσια, για την επιβίωση των ανέργων, της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολούμενων.
Αντανάκλαση: Ριζοσπάστης