Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δίνουμε λόγο για το δημοψήφισμα στους αναγνώστες μας

Ο ελληνικός λαός καλείται την Κυριακή να ψηφίσει για το δημοψήφισμα και το blog μας, αποφάσισε να δώσει τον λόγο στους αναγνώστες του!
Όποια κι αν είναι η άποψή σας, περιμένουμε να μας την στείλετε και να σας την δημοσιεύσουμε. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων...
Λάβαμε το μήνυμα του αναγνώστη μας «Παμπλίτο» και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια, καλώντας όλους τους αναγνώστες να μας στείλουν και εκείνοι τα δικά τους μηνύματα:

Δημοσιογράφοι-πνευμονολόγοι...



 Οι λέξεις «ασφυκτιά, μια ανάσα, στεγνώνει, πιέζει», δεν είναι λέξεις που αφορούν το αναπνευστικό αλλά στις μέρες μας, το οικονομικό σύστημα!

Δημοσιογράφοι μετατρέπονται σε πνευμονολόγοι και τα όσα λένε τα παρακολουθούν τηλεθεατές ασθμαίνοντες...

«Κουρελήδες» άνεργοι, ωρύονται κάνοντας λόγο για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις (τις οποίες δεν έχουν και δεν θα αποχτήσουν ούτε στα όνειρά τους και στις οποίες δεν εργάζονται αλλά ούτε και πρόκειται) που ασφυκτιούν!

Δεν είναι η δική τους η φωνή που αντηχεί, αλλά είναι αυτή του Καμπουράκη, της Τρέμη και του Παπαδάκη. Δεν μιλάνε εκείνοι, αλλά η τηλεόραση... που αμάσητη την έχουν καταπιεί!

Όλα τα κοράκια συσπειρωμένα μαζί για να μην χάσουν τον κορβανά της Ευρώπης να ξαναρχίσει το ίδιο πανηγύρι: τα έργα, οι μίζες, οι προμήθειες και να παραδοθεί και ξανά και πάλι ο λογαριασμός της πληρωμής στον κοσμάκη.

Στο μέγκα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παρακολουθούμε την Ντόρα να γαβγίζει. Δεν θέλει να καταρρεύσει ο οίκος Μητσοτάκη μετά από σχεδόν ένα αιώνα.

Οι Έλληνες τηλεθεατές και πολίτες ξαναγυρίζουν(?) στην στρούγκα σαν τα πρόβατα που βρίσκονται περικυκλωμένα από τα μαινόμενα τσομπανόσκυλα.

Θα πετύχει το κόλπο. Μάλλον. Η αριστερή ή όποια άλλη φωνή, θα καταδικαστεί, θα λασπωθεί και τελικά θα σιγήσει για τα επόμενα ίσως 50 χρόνια.

Και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς, ακόμα χειρότερα.

Εκτός και αν...