Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κινητοποίησεις και συσκέψεις από τη μικρή και μεσαία αγροτιά

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κινητοποιήσεις και συσκέψεις
Κλιμακώνονται αυτή τη βδομάδα οι κινητοποιήσεις που διοργανώνουν κατά τόπους οι μικροί και μεσαίοι αγρότες, «καθ' οδόν» προς τον πανελλαδικό συντονισμό που αποφασίστηκε για τα τέλη Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη σε σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κινητοποιήσεις και συσκέψεις. 

Συγκεκριμένα:
  • Την Τρίτη 3 Νοέμβρη
Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτών της Πελοποννήσου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων της Πελοποννήσου.
  • Την Πέμπτη 5 Νοέμβρη
Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πόλη της Καρδίτσας. Τα τρακτέρ ήδη βγαίνουν στις πλατείες των χωριών και στις 5 Νοέμβρη θα κατευθυνθούν με πορεία προς την πόλη της Καρδίτσας.

Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο, με απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους του νομού. Από τις 11 π.μ. θα υπάρξει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης, με κατάληξη τον κόμβο Αγ. Δημητρίου.

Στις 11 π.μ., κινητοποίηση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά. Καλούν ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Χανίων, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, οι Αγροτικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Αρμένων, πρώην Δήμου Μύθημνας, Μεσκλών, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας, Γαβαλοχωρίου και Αμυγδαλοκεφαλίου.

Στις 11 π.μ. στο Ηράκλειο, παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από τον Αγροτικό Σύλλογο Αρχάνων και Αστερουσίων.
  • Το Σάββατο 7 Νοέμβρη
Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία του Τυρνάβου.
  • Την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη
Συγκέντρωση στην πλατεία των Φαρσάλων.
Αντανάκλαση: 902