Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι καναλάρχες μεταφέρουν τα διαπλεκόμενα κανάλια εθνικής εμβέλειας στη... Βουλγαρία!

ΕΙΤΗΣΕΕ: «Μας αναγκάζουν να μεταναστεύσουμε για να βγάλουμε το ψωμάκι μας»
Με πόλεμο στον πόλεμο «κατά της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων» απαντούν οι εθνικοί μας καναλάρχες, μετά από την απόφαση της συγκυβέρνησης να καθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα! Ένας «πόλεμος» που μόλις ξεκίνησε και σας αποκαλύπτουμε αποκλειστικά.

Με ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) που συνεδρίασε σήμερα το πρωί, αποφασίστηκε πως: «μετά την ψήφιση στη βουλή της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες, ο μόνος δρόμος αντίστασης και πάλης για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να εκπέμπουμε το θεάρεστο πρόγραμμα των καναλιών μας, είναι ένας και μόνος: Η Μετανάστευση».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «σοβιετικού τύπου κατάχρηση της εξουσίας» από το καθεστώς των πρωτηφοράδων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που «φιμώνει την ελεύθερη φωνή» και που στόχο μοναδικό δεν έχει άλλο από το να εγκαταστήσει στην Ελλάδα μια τηλεόραση στα πρότυπα της ΥΕΝΕΔ, που θα μας παρουσιάζει, σαν σε σενάριο στο «Μεγάλο Αδελφό», μόνο την κυβερνητική προπαγάνδα...

«Μας αναγκάζουν να μεταναστεύσουμε για να βγάλουμε το ψωμάκι μας» συνεχίζει η ανακοίνωση που περιγράφει το ξαφνικό δράμα που τους βρήκε και την λύση του προβλήματος που ελήφθη άμεσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αποκλειστικού μας ρεπορτάζ, την συγκεκριμένη λύση-ανάσα πρότειναν στους καναλάρχες οι γνωστοί δημοσιογράφοι Λάμπης, Πάρης και Βοϊδάνος που προσφέρθηκαν να ξεκινήσουν, σήμερα κι όλας για τη γείτονα χώρα προς αναζήτηση της παράγκας που θα φιλοξενήσει όλα τα κανάλια που θα μεταναστεύσουν εκεί!

Με ένα στόμα και μια φωνή οι καναλάρχες δηλώνουν αλληλέγγυοι στους χιλιάδες των εργαζομένων που δουλεύουν για Εκείνους και όπως ανακοίνωσαν, τους προσφέρουν εργασία στο νέο τόπο εγκατάστασης των καναλιών τους, στη Βουλγαρία.

«Όποιος εργαζόμενος θέλει, μπορεί να μας ακολουθήσει στη γείτονα χώρα, όπου και θα εργάζεται με μισθούς Βουλγαρίας» διαμηνύουν οι καναλάρχες και διευκρινίζουν πως σε αντίθετη περίπτωση τα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα δουλεύουν με προσωπικό που θα αποτελείται από Βούλγαρους και μετανάστες (που θα κάνουν ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης ελληνικών).

Η συγκυβέρνηση, μπροστά σε αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, ξεκαβάλησε απότομα το άλογο της Πάταξης της Διαφθοράς και Επιβολής της Διαφάνειας και της Ισοτιμίας (ΠΑΤΑΔΕΔΙΣΟ) και μέσω της εκπροσώπου Τύπου, κας Γεροπεταλωτή, προέβη σε μια λιτή ανακοίνωση, όπου απαντάει στους «εργολάβους της διαπλοκής»:

«Άμα θες να φύγεις φύγε κι εμείς τότε θα φέρουμε στην Ελλάδα ξένους καναλάρχες να αναλάβουν τη διαχείριση των 4 πεφωτισμένων καναλιών εθνικής εμβέλειας!».

Όπως φαίνεται ο πόλεμος μόλις άρχισε και θα είναι σφοδρός μεταξύ Καναλιών Εθνικής Εμβέλειας Εξωτερικού (ΚΕΘΕΜΕΞ) και Καναλιών Εθνικής Εμβέλειας Εσωτερικού (ΚΕΘΕΜΕΣ) με απρόβλεπτη εξέλιξη ως προς το αποτέλεσμα.

Εμείς από την πλευρά μας σας προτρέπουμε να μείνετε συντονισμένοι στο μπλογκ μας για να μαθαίνετε, όπως πάντα πρώτοι, όλα τα δρώμενα.

Αντανάκλαση: Για τη στήλη «Γελάμε;»