Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Στο πλευρό των αγροτών ο δήμαρχος Πατρέων

Τόνισε ότι δυναμώνοντας την ενότητα και την αλληλεγγύη μας, μπορούμε να τους νικήσουμε
Τους αγωνιζόμενους αγρότες του μπλόκου της Αιγιάλειας επισκέφθηκε την Τρίτη το βράδυ ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, για να τους επιδώσει το ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας και Υγείας - Πρόνοιας Δημήτρης Πελεκούδας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Κοινοτικόν» Θόδωρος Ντρίνιας.

Ο δήμαρχος Πατρέων απευθυνόμενος στους αγρότες εξέφρασε τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο δίκαιο αγώνα τους.

Ανέφερε ότι ο αγώνας των αγροτών αποτελεί σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά αυξάνει την ανεργία, βάζει λουκέτα στους επαγγελματίες, μειώνει μισθούς και συντάξεις.
Τόνισε ότι δυναμώνοντας την ενότητα και την αλληλεγγύη μας, μπορούμε να τους νικήσουμε και υποστήριξε τα αιτήματα των αγροτών: Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει και ενταφιάζει την Κοινωνική Ασφάλιση.

Διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι στη διάθεσή τους και θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη για τη μετάβασή τους στο Σύνταγμα.

Αντανάκλαση: 902