Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Κάνε πέρα φασίστα, υπάνθρωπε»…

Η Χρυσή Αυγή (με σχέδιο νόμου) προτείνει φυλακές καταναγκαστικής εργασίας, για πρόσφυγες και μετανάστες
prosfyges
Φασίστα, θα έβαζες και τον μικρό της φωτογραφίας στις φυλακές καταναγκαστικής εργασίας που φαντασιώνεσαι; Μόνο και μόνο το βλέμμα του μπορεί να σε τσακίσει. Ξέρει καλά τους εχθρούς του. Έχει περάσει ένα ταξίδι ελπίδας και απελπισίας και συνεχίζει. Εσένα θα φοβηθεί; Τον βλέπεις στη φωτογραφία; Στο λέει ξεκάθαρα: «Κάνε πέρα φασίστα, υπάνθρωπε. Έχω δρόμο μπροστά μου».

Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει ένα σχέδιο νόμου, που «θα λύσει σε μία μόνο ημέρα το λαθρομεταναστευτικό», όπως γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Εκεί, εξηγούνται αναλυτικά οι φαντασιώσεις των φασιστών: Προτείνουν να μετατρέπεται σε «ιδιώνυμο αδίκημα» η «παράνομη διέλευση των ελληνικών συνόρων από πολίτες ξένων χωρών».

Συγκεκριμένα, το σχέδιο νόμου θα «προβλέπει την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και την επιβολή αυστηρών ποινών χωρίς αναστολή».

Θέλουν «οι παραβάτες» (πρόσφυγες και μετανάστες) να μεταφέρονται «σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου»!

Η φρασεολογία τους δεν είναι τυχαία: «Δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου». Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, για τους φασίστες, είναι υπάνθρωποι. Άρα, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που θα έχουν τη «δυνατότητα» να βρίσκονται σε φυλακές καταναγκαστικής εργασίας!

Για κοίτα ξανά τη φωτογραφία, πολιτικέ απόγονε του Χίτλερ. Ο μικρός στο (ξανα)λέει ξεκάθαρα: «Κάνε πέρα φασίστα, υπάνθρωπε. Έχω δρόμο μπροστά μου».

Υ.Γ: Κάτι γράφουν και για «οριστική πάταξη του δουλεμπορίου». Σε αυτό σίγουρα θέλουν ρόλο οι φασίστες: Να …πατάξουν το δουλεμπόριο και να το αναλάβουν αυτοί! Έχουν εμπειρία από δουλεμπορικά γραφεία. Μιλάμε, βέβαια, για δουλεμπορικά γραφεία «μόνο για Έλληνες» και προτάσεις για μεροκάματα πείνας, χωρίς δικαιώματα, «μόνο για Έλληνες».

Αντανάκλαση: imerodromos