Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

«Όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, στήριξαν την επέμβαση στη Συρία που προκάλεσε την προσφυγιά»

Παφίλης: Εργαλείο των κυβερνήσεων των ΜΚΟ
«Οικογενειακό καυγά» μεταξύ των κομμάτων που στήριξαν τις επεμβάσεις των ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ στη Συρία και τις αποφάσεις της ΕΕ, που εγκλωβίζουν ανθρώπους στην Ελλάδα, χαρακτήρισε ο Θανάσης Παφίλης τις αντιπαραθέσεις στη Βουλή για το Προσφυγικό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας για το νομοσχέδιο κατά του ντόπινγκ και με αφορμή την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, έκανε λόγο για «ΝΑΤΟική αριστερά» και υπενθύμισε ότι μόνο το ΚΚΕ τάχθηκε εναντίον των ΜΚΟ, τις οποίες χαρακτήρισε «εργαλείο των κυβερνήσεων».

Τόνισε ότι από την πλευρά της φασιστικής Χρυσής Αυγής ακούστηκαν κηρύγματα μίσους και ρατσισμού, ακούσαμε «τον Χίτλερ σε νέα έκδοση» ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης και σημείωσε ότι «οι άνθρωποι χωρίζονται σε εκμεταλλευτές και σε εκμεταλλευόμενους» και όσοι τους χωρίζουν με βάση το αίμα, τη θρησκεία και τη φυλή «το κάνουν για να υπηρετήσουν την καπιταλιστική βαρβαρότητα».

Αναφερόμενος επίσης στον αθλητισμό, σημείωσε πως απέναντι στην εμπορευματοποίηση, τη βία και το ντόπινγκ «ο λαϊκός αθλητισμός είναι το αντίβαρο» και έκανε ειδική αναφορά στις σοσιαλιστικές χώρες, τις αθλητικές υποδομές τους και το μαζικό αθλητισμό που αναπτύχθηκε για όλες τις ηλικίες.


Αντανάκλαση: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας