Σάββατο 16 Απριλίου 2016

«Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο»

Πικετοφορίες για να μην περάσουν οι αντιλαϊκοί νόμοι για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό
Από την πικετοφορία στην Ομόνοια
Πικετοφορίες, συγκεντρώσεις, μαζικές εξορμήσεις και άλλες παρεμβάσεις στις γειτονιές της Αττικής, πραγματοποιούν σήμερα σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές με σύνθημα «Ξεσηκωμός για να μην περάσουν οι αντιλαϊκοί νόμοι για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό!» και προετοιμάζοντας τη 48ωρη απεργία.

Στην Ομόνοια συγκεντρώθηκαν οι Λαϊκές Επιτροπές από το κέντρο της Αθήνας, σωματεία, η ΠΑΣΕΒΕ, φοιτητές και σπουδαστές και με το σύνθημα «Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο» πορεύτηκαν μέσω των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Σύνταγμα.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους στα εμπορομάγαζα και με τον κόσμο και μοιράζοντας εκατοντάδες ανακοινώσεις, τους κάλεσαν σε ξεσηκωμό για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για τη νέα άγρια φορολογία και τη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.

Στους Αγίους Αναργύρους, η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων - Καματερού πραγματοποίησε πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να δώσουν «αποφασιστικό μαχητικό αγώνα ενάντια στη βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας. Όλοι στη μάχη της 48ωρης γενικής απεργίας! Στήνουμε εργατικό - λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου». Στόχος αυτό το μήνυμα από τη Δευτέρα να φτάσει παντού.

Αντανάκλαση: 902