Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

«Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας»

Σακοράφα: Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας - Τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση
Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση - απάντηση στους πρώην συντρόφους της και νυν κυβερνώντες για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, εχθές στη βουλή.

Η ανακοίνωση της Σοφίας Σακοράφα:

«Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω  που κάποτε  ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που  προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε – και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.

Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.

Τότε θα τα πούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας