Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Ασφαλίτες «κουκουλοφόροι» με καδρόνια κάνουν συλλήψεις

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Ασφαλίτες «κουκουλοφόροι» με καδρόνια κάνουν συλλήψειςΤο βίντεο ανέβηκε στο youtube στις 5 Δεκεμβρίου 2011. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια διαδήλωση τραβήχτηκε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι, ότι αποτελεί τρομερή και φοβερή καταγγελία. Όπως μπορείτε να δείτε, οι νεαροί αστυφύλακες της Ασφάλειας, ντυμένοι με πολιτικά για να μοιάζουν με διαδηλωτές και κουκουλοφόρους, συλλαμβάνουν νεαρούς στο πεζόδρομο ανάμεσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ακαδημία Αθηνών.
Ο επικεφαλής τους, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, στο ένα χέρι κρατά τον ασύρματο και στο άλλο ένα καδρόνι.

Εμείς δεν ξέρουμε εάν όλα αυτά «προβλέπονται», για ένα είμαστε σίγουροι: σε μια Δημοκρατία δεν επιτρέπονται!
Επίσης θα επιθυμούσαμε μια επίσημη απάντηση εάν «προβλέπεται» ο επικεφαλής Αξιωματικός να κρατά καδρόνι ως «κοινός εγκληματίας», «τραμπούκος», «μπαχαλάκιας»…
Εμείς αυταπάτες δεν έχουμε για το καθεστώς που έχει επιβληθεί στη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια.
Οφείλουμε όμως να αποκαλύπτουμε το πραγματικό πρόσωπο του κράτους – παρακράτους που καταλύει το πολίτευμα και τους νόμους, εξευτελίζει το Σύνταγμα, παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών και βιάζει τη Δημοκρατία.
Η Ασφάλεια φορά πολιτικά για να μπορεί να καταπολεμά το έγκλημα. Όχι για να λειτουργεί ως παρακράτος! Αυτό να το θυμούνται όλοι οι πρόθυμοι υπηρέτες του καθεστώτος και της καταστολής, όλοι εκείνοι οι επίορκοι Αστυνομικοί που αντί να προστατεύουν τους πολίτες, επιλέγουν την κατάντια των «κοινών» μπράβων στις υπηρεσίες της Ολιγαρχίας.
Ενημέρωση 14.47 – Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου: Μόλις βρήκαμε στο facebook την αφίσα που έβγαλαν Αναρχικοί και «καταζητούν» τους ασφαλίτες:



























Αντανάκλαση: tsantiri