Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμασίες πολιτικών. Λαϊκή οργή και αγανάκτηση (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε το βιντεάκι που φτιάξαμε με τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε σήμερα ο Κ. Παπούλιας, όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη, ακούγοντας επίσης την απόγνωση και την οργή για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική που εκφράζουν πολίτες από τα λαϊκά στρώματα. Αρκετοί συγκεντρωμένοι κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», και άλλα ανάλογου περιεχομένου, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως «λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς» και η «χούντα δεν τελείωσε το 73».

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η αντιμετώπιση που έχουν οι πολιτικάντηδες, από τον κόσμο, σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους.Ανάλογη αντιμετώπιση είχε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την παρουσία του στην τελετή «αγιασμού» των υδάτων στην Χαλκίδα.

Όταν ο Κάρολος Παπούλιας επιλέγει να αποβάλει τον διακοσμητικό ρόλο που έχει ο «θεσμός» που υπηρετεί και να μεταβληθεί σε ένα κομματάρχη και μάλιστα με νοοτροπία της δεκαετίας του 1950 (όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας) είναι επόμενο να εισπράξει την λαϊκή κατακραυγή. Πόσο δε όταν δηλώνει στρατευμένος στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, της πιο βάρβαρης, αντιλαϊκής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος μας της τελευταίες δεκαετίες.
Και φυσικά είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι έχουν την προσδοκία ότι με συλλήψεις και απαγγελίες κατηγοριών σε όσους αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς υπαλλήλους ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμιου, θα μπορέσουν να ανακόψουν την λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
Αντανάκλαση: Βαθύ Κόκκινο