Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία: Αγνοούνται τα μέλη του Κομμουνιστικού κόμματος από το πραξικόπημα της Παρασκευής

#Ukraine after golpe: members of communist group are missing in parliament. Since the assault to the main office of the party, only contacts with territorial offices have been maintained. it is only known Simonenko has been caught: every contact with deputees has been lost. Since Friday every activity of  the paliament is controlled by armed nazi opposition.  This is the evidence of a "revolution" supported by usa, eu with the help of nazis.
Τα μέλη του Κομμουνιστικού κόμματος της Ουκρανίας δεν εμφανίζονται στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου, από την Παρασκευή, όταν και σημειώθηκε αυτό που πολλοί πλέον ονομάζουν σαν πραξικόπημα της Δύσης σε αγαστή συνεργασία με τους ναζιφασίστες της χώρας.
Στις ολομέλειες της βουλής της Ουκρανίας που πραγματοποιούνται με ένοπλους «διαδηλωτές» σε κάθε είσοδο του κτιρίου και από την ώρα της επίθεσης στα κεντρικά γραφεία του Κ.Κ. Ουκρανίας, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το που βρίσκονται οι βουλευτές και αν είναι καλά στην υγεία τους.
Ακόμα και τα μέλη του κόμματος αλλά και στις τοπικές οργανώσεις ανά την χώρα κανείς δεν γνωρίζει τίποτα, παρά μόνο πως ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ. Simonenko, χτυπήθηκε την Παρασκευή, ενώ κατά άλλες πηγές συνελήφθη.

Από την Παρασκευή οι συνεδρίες και οι ψηφοφορίες της Βουλής πραγματοποιούνται με τις κάννες των καλάσνικοφ των ναζιφασιστών στραμμένες προς τους βουλευτές με τα διεθνή ΜΜΕ να μιλάνε για «επανάσταση» και την Ευρωπαϊκή Ένωση με τις ΗΠΑ να επικροτούν, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί κρατούν σιγή ιχθύος...
Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο εμφανίζονται βίντεο, που κανένα ΜΜΕ δεν δείχνει, με τα μέλη των ένοπλων φασιστικών οργανώσεων να μιλούν απροκάλυπτα για τις ιδέες και τις θέσεις τους, όπως ο κάτωθι «κύριος» που δηλώνει ευθαρσώς ότι «θα πολεμήσουμε εναντίον των κομμουνιστών, των Εβραίων και των Ρώσων, μέχρι να σταματήσει να κυλάει στις φλέβες τους και η τελευταία σταγόνα αίματος».