Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το σύμβολο της ουκρανικής «επανάστασης»

Ricordate l'infermiera che ha fatto il giro del mondo con il post su @[2231777543:128:Twitter]: "muoio" ed è diventata il simbolo della protesta ucraina? Non solo è ancora viva ma si scopre ora che è NAZISTA. @[234966066691154:274:Olesya Zhukovskaya] fa parte di Pra­viy Sek­tor (Set­tore Destro), gruppo non solo di destra, ma pro­pria­mente neo­na­zi­sta e tra i più anti­se­miti e vio­lenti nella piazza di Kiev. Sì, è il sim­bolo della «rivolta» ucraina.
Όλοι θυμόμαστε την Ουκρανή νοσοκόμα που το «tweet» της στο οποίο έγραφε «πεθαίνω» έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα ΜΜΕ και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κοπέλα που έγινε το σύμβολο της ουκρανικής διαμαρτυρίας λοιπόν όχι μόνο είναι ζωντανή, αντίθετα με τα όσα έλεγαν και έγραφαν εχθές οι Υενέδ όλου του κόσμου, αλλά είναι όπως αποκαλύφθηκε σήμερα ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ!
Η Olesya Zhukovskaya όπως ονομάζεται η νοσοκόμα, είναι μέλος του Pra­viy Sek­tor (Δεξιός Τομέας), που δεν πρόκειται για απλά ακροδεξιά οργάνωση της Ουκρανίας αλλά νεοναζιστική.

Η Olesya είναι από τις πιο βίαιες διαδηλώτριες της πλατείας Ανεξαρτησίας του Κιέβου και από τα μέλη του μορφώματος με τις μεγαλύτερες αντισημιτικές θέσεις.

Όντως, πρόκειται για το σύμβολο της ουκρανικής «επανάστασης»...