Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Έχει για σύμβολο τη σβάστικα η «επανάσταση» στην πλατεία του Κιέβου

Η εκδοχή που η παγκόσμια Υενέδ παρουσιάζει από το Κίεβο, είναι πως η αστυνομία πυροβολεί στο ειρηνικό πλήθος, μόνο που το «ρεπορτάζ» δεν ακολουθείται από εικόνες αστυνομικών να ρίχνουν αληθινές σφαίρες στους διαδηλωτές…
Αυτό που δεν βλέπουν και δεν μεταδίδουν τα ελληνικά όπως και τα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης, είναι οι εικόνες που δείχνουν φασιστικά γκρουπ που είναι οπλισμένα σαν αστακοί, που πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών…
Η πρωτοφανής  βία στην οποία κατέφυγαν οι ουκρανικοί φασίστες εδώ και πολλές εβδομάδες στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, έχει αποφέρει δεκάδες νεκρούς, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης και έχει ως πρωταρχικό στόχο να ανατρέψει πραξικοπηματικά  τα θεσμικά όργανα της πρώην Σοβιετικής δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ενορχηστρωμένες οι Υενέδ του κόσμου βάλθηκαν να πείσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη με μια εκστρατεία των Μέσων ενημέρωσης, πως αυτό που συμβαίνει στο Κίεβο δεν είναι άλλο παρά η ειρηνική έκφραση της βούλησης ενός λαού πρόθυμου να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι οποίοι δεν είναι άλλο παρά το αθώο θύμα μιας βάναυσης καταστολής.

Αυτό που κρύβουν είναι πως οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» που έχουν καταλάβει και κάψει την πλατεία Maidan και κυβερνητικά κτίρια, είναι ένοπλες ομάδες  που αποτελούνται  κυρίως από γκρουπ  κακοποιών, επικεφαλής των οποίων είναι η «Svoboda», το φασιστικό ουκρανικό κόμμα που διατηρεί αδελφικούς δεσμούς με τη ναζιφασιστική ιταλική «Forza Nuova», και αποτελείται από νοσταλγούς των δοσίλογων και συνεργατών με τα SS, ένα γκρουπούσκολο αποτελούμενο από εγκληματίες πολέμου που διακρίνονται για τον ζήλο με τον οποίο συμμετείχαν στις σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων, κομμουνιστών και άοπλων πολιτών κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πρόκειται για  υποστηρικτές του απαρτχάιντ εναντίον των δεκάδων εκατομμυρίων Ρώσων και των Ρωσόφωνων Ουκρανών, που αντιτέθηκαν αγρίως, μαζί με την Τιμοσένκο, (που παρόλο που έχει καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα, ανακηρύχθηκε «ηρωίδα της Δύσης») στην εγκαθίδρυσης των Ρωσικών σαν επίσημης γλώσσας στη χώρα. 

Στο δυτικό τμήμα της Ουκρανίας, αυτές οι ομάδες των κακοποιών ήταν υπεύθυνοι για τις επιθέσεις σε ιστοσελίδες αλλά και στα γραφεία τοπικών οργανώσεων του κομμουνιστικού κόμματος και για την επιθετικότητα προς τους βετεράνους του Κόκκινου Στρατού, όπως και την καταστροφή των μνημείων που θυμίζουν τη σοσιαλιστική περίοδο της χώρας. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, πριν από λίγο καιρό, με βανδαλιστική μανία γκρέμισαν το άγαλμα του Λένιν, στο κέντρο του Κιέβου. 

Πρόκειται για  πραγματικούς φασίστες, φασίστες που δέχονται την αλληλεγγύη από μέλη της Ε.Ε. όπως ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Gianni Pittella, ο οποίος, χωρίς ενδοιασμούς επενέβη απροκάλυπτα στις εσωτερικές υποθέσεις μιας κυρίαρχης χώρας, ενώ μίλησε και χειροκροτήθηκε μαζί με άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα πλήθος που ανέμιζε σημαίες του «Svoboda».

Δεδομένης της εκστρατείας των μέσων ενημέρωσης για την υποστήριξη αυτών των εγκληματιών είναι ανάγκη να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα για το ότι συμβαίνει στην Ουκρανία, που δεν αποκλείεται να γίνει σταθμός και για μελλοντικές αντίστοιχες επιχειρήσεις και σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν αυτό που κρύβουν οι παγκόσμιες Υενέδ, τα γκρουπούσκουλα του «Svoboda», μαζί με χούλιγκαν και ναζιφασίστες, που στην πραγματικότητα είναι άτομα που αντιτίθενται στην Ρωσία αλλά και στην Ε.Ε.


Στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά τα φασιστικά σύμβολα, όπως και ο αριθμός 1488 που δεν είναι άλλο από το σύμβολο της ανωτερότητας της άριας φυλής, με το 14 να συμβολίζει τις 14 λέξεις της φράσης του δημιουργού του αμερικανικού ναζιστικού κόμματος George Lincoln Rockwell, «We must secure the existence of our people and a future for white children» και το 88 από την διπλή επανάληψη του 8ου γράμματος της αλφαβήτου Η, που παραπέμπει στο «Heil Hitler» (88 = HH = Heil Hitler).