Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Οι φασίστες αποκαλύπτονται: «Θέλεις Κασιδιάρη» απείλησε ο Στύλιος την Κανέλλη εντός της Βουλής!


Στη θέση του παραμένει ο (υφυπουργός Παιδείας!) Στύλιος, που απείλησε τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μέσα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον υποσιτισμό στα σχολεία!

Η κα Κανέλλη κατέθεσε ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας που αφορούσε τα προγράμματα σίτισης στα σχολεία, το οποίο σύμφωνα με τη βουλευτή δεν λύνει το υπαρκτό πρόβλημα σίτισης των μαθητών, αφού ουσιαστικά το μόνο που δίνει είναι ένα φρούτο για να ξεγελάσουν τη πείνα τους τα παιδιά που υποσιτίζονται, ενώ πρόταση του ΚΚΕ είναι ένα γεύμα την ημέρα σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία.

Η ανεπαρκής απάντηση του φασιστοειδούς πολιτευτή Άρτας, προκάλεσε τη βουλευτή του ΚΚΕ να τον προσομοιάσει με την Μαρία-Αντουανέτα, που αντί για παντεσπάνι αναρωτιέται γιατί δεν τρώνε το φρούτο τους για να χορτάσουν οι μαθητές...

«Μου ακουστήκατε σαν τη Μαρία Αντουανέτα. Σαν τον μύθο. Τα παιδιά πεινάνε. Δώστε τους ένα φρούτο την ημέρα. Δώστε τους παντεσπάνι. Εκτός και αν δεν ξέρετε τι θα πει πείνα. Λιποθυμία από την πείνα. Δώστε στο παιδί ένα μανταρίνι, ένα πορτοκάλι, να μην έχει φάει ένα 24ωρο και θα σωθεί», ανταπάντησε η κα Κανέλλη, που συνέχισε λέγοντας ότι αρνείται να ακούσει την απάντηση του ανεπαρκή υφυπουργού.

Στο σημείο εκείνο ο Στύλιος αποκαλύφθηκε κάνοντας προκλητική και απροκάλυπτη φασιστική επίθεση στην Κανέλλη, που την απείλησε λέγοντάς της πως: «Θέλεις Κασιδιάρη» (αναφερόμενος στο περιστατικό που είδαμε ζωντανά από τηλεοράσεως όταν ο -προφυλακισμένος- χρυσαυγίτης βουλευτής χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Παπαδάκη)!

Η κα Κανέλλη απευθυνόμενη στον Στύλιο και τον προεδρεύοντα στη Βουλή, Γιάννη Δριβελέγκα, φώναξε: «σα δεν ντρέπεστε, σα δεν ντρέπεστε...», ρωτώντας «Εγώ έκανα τον Κασιδιάρη, Κασιδιάρη ή ήταν από μόνος του;»...

Ο κ. Δριβελέγκας εγκάλεσε τον Στύλιο λέγοντας: «Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ τι εκφράσεις είναι αυτές;» ενώ και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στο περιστατικό εξέφρασε την λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε δήλωσε ότι δεν καλύπτεται ούτε από τη συγγνώμη του Προέδρου, καθώς η υπουργική ιδιότητα και δη αυτή στο υπουργείο Παιδείας δεν είναι θέμα Κοινοβουλίου και έκανε γνωστό πως θα φτάσει το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


Τελικά και μετά την πανελλήνια κατακραυγή ο φασίστας Στύλιος απομακρύνθηκε από τη θέση του, αφού με εντολή Σαμαρά υπέβαλε την παραίτησή του...