Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας των συνταξιουχικών οργανώσεων στο ΥΠΟΙΚ

Νέα μαζική διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ, με αίτημα την καταβολή ολόκληρων των συντάξεων από τις τράπεζες.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις είχαν ζητήσει με επιστολή τους συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κάτι το οποίο τελικά δεν κατέστη δυνατό λόγω φόρτου εργασίας του υπουργού στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων.
Ωστόσο κάτω από την ανυποχώρητη στάση των συνταξιούχων ορίστηκε νέα συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών την Δευτέρα 13 Ιούλη. Παράλληλα στη διάρκεια της κινητοποίησης καταγγέλθηκε η ελληνική πρόταση προς τους δανειστές που συνιστά 3ο μνημόνιο, ενώ οι συνταξιούχοι κάλεσαν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια, σήμερα στις 7 το απόγευμα.
Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 1η Ιούλη, οι συνταξιούχοι έκαναν μαζική διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών και στην ΤτΕ, ενώ την Παρασκευή 3 Ιούλη συναντήθηκαν με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη. 
Αντανάκλαση: 902