Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Οι «μετριοπαθείς αντάρτες» ανατινάζουν ρωσικό ελικόπτερο στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ελικόπτερο έπαιρνε μέρος στην αναζήτηση των Ρώσων πιλότων του τζετ που κατέρριψαν οι Τούρκοι  σε συριακό(;) έδαφος
Ένα ρωσικό ελικόπτερο χτυπήθηκε και αναγκάστηκε σε προσγείωση σε Συριακό έδαφος στα βορειοδυτικά της χώρας, από πυρά των Σύρων «μετριοπαθών ανταρτών» όπως αποκαλούνται από τη Δύση όσοι πολεμούν τον πρόεδρο Ασάντ και δεν είναι μέλη του ισλαμικού κράτους...

Όπως αναφέρει το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Συρία, το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε ελεγχόμενο από τις κυβερνητικές δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Μόσχα περιοχή της Συρίας.

Το ελικόπτερο φέρεται να πραγματοποιούσε πτήση στην περιοχή σε μια προσπάθεια να βρει έναν από τους δύο πιλότους του Ρωσικού τζετ που κατέρριψαν οι Τούρκοι σήμερα το πρωί στην ίδια περιοχή της Λατάκειας στα σύνορα με την Τουρκία. 

Οι «μετριοπαθείς αντάρτες» της Συρίας «ανέβασαν» στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει ένα ελικόπτερο να έχει πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε μια αγροτική περιοχή μετά από χτύπημα που δέχτηκε. 

Το ελικόπτερο φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στο στόχο από τους «αντάρτες» και να ανατινάζεται, ενώ από τους παρευρισκόμενους ακούγεται αμέσως μετά τη στιγμή της έκρηξης η ιαχή «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι ώρας η τύχη των επιβαινόντων στο ελικόπτερο...

Δείτε το βίντεο:



Αντανάκλαση