Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι πληρώνουν το χαράτσι στη Νάξο! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πληρώνουν το χαράτσι στη Νάξο!Το τελευταίο καιρό βιώνουμε τις απειλές και τους εκβιασμούς των ξένων αλλά και των εγχώριων πολιτικών νταβατζήδων οι οποίοι ως βδέλλες έχουν προσκολληθεί πάνω στην Ελληνική κοινωνία γεμίζοντας την με απαισιοδοξία, αβεβαιότητα και απόγνωση!
Οι θύτες μας υπό το καθεστώς πανικού αρνήθηκαν την άμεση προσφυγή στις κάλπες και για να αποτελειώσουν το προδοτικό τους έργο δημιούργησαν το κυβερνητικό τριτοκομματικό έκτρωμα το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές όπως έχουν υποσχεθεί στις 19 Φεβρουαρίου!

Με αντισυνταγματικές παρατυπίες εδώ και καιρό επιβάλουν (επί δικαίων και αδίκων) φορομπηχτικά εισπρακτικά μέτρα ενώ παράλληλα μειώνουν κάθε λίγο και λιγάκι τους μισθούς, τις συντάξεις αλλά και τις θέσεις εργασίας δημιουργώντας στρατιές ανέργων!
Έτσι κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος με περίσσιο πολιτικό θράσος και επιδέξια ρητορική φαυλότητα (μίλησε για ασφάλιστρο αξίας) μας επέβαλε χαράτσι για το ίδιο μας το σπίτι το οποίο μάλιστα θέλει να εισπράξει εκβιαστικά μέσω της Δ.Ε.Η και της επαίσχυντης απειλής για την διακοπή της ηλεκτροδότησης μας αν δεν το πληρώσουμε.
Φίλες/οι αν δεν αντισταθούμε το σίγουρο είναι ότι αυτά τα πολιτικά ξόανα θα μας καταστήσουν απλούς “ενοικιαστές” στα ίδια μας τα σπίτια που με χίλιους κόπους και στερήσεις φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας!
Η αντίδραση μας πρέπει να είναι πλέον μαζική και δυναμική για να μη γίνουν αυτά τα λαμόγια συνιδιοκτήτες της περιουσίας μας!
Υποσημείωση
Αξίζει να δείτε στο παρακάτω βίντεο πως πλήρωσε το χαράτσι ο συγχωριανός και φίλος μας Γ. Κρητικός!!!
Αντανάκλαση: komiaki