Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κοσμοπλημμύρα στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.

Δείτε ζωντανά το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο
Σε μαζικά, ορμητικά ποτάμια μετατράπηκαν οι εννέα προσυγκεντρώσεις, με χιλιάδες κόσμου από όλη τη χώρα να πλημμυρίζουν το Σύνταγμα, να πλέκονται μεταξύ τους σε μια σφιχτή γροθιά, για να «ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή».

Πατήστε «live» κάτω αριστερά για να δείτε απευθείας εικόνα από το Σύνταγμα
Από την πλατεία Ομονοίας που είχε πλημμυρίσει από το πρωί από εργαζόμενους από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο - Χαρτί, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, το Χρηματοπιστωτικό, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα Τρόφιμα - Ποτά καθώς και εργαζόμενους και μαζικούς φορείς από τη Στερεά Ελλάδα.
Από την προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος η οποία γέμισε από τη συμμετοχή των εργαζομένων από τις Κατασκευές, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τους εργαζόμενους στο Εμπόριο, τις Υπηρεσίες και τις Μεταφορές.
Από τα Προπύλαια τα οποία κατακλύστηκαν από νιάτα, από τους Συλλόγους Φοιτητών και Σπουδαστών, τους Συλλόγους των Εκπαιδευτικών, τους εργαζόμενους στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, τους Καλλιτέχνες, την ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.
Από την πλατεία Μοναστηρακίου, που ήταν ασφυκτικά γεμάτη με διαδηλωτές από τον Πειραιά, αλλά και από την Κρήτη και το Αιγαίο.
Από τους Στύλους Ολυμπίου Διός όπου συγκεντρώθηκαν πλήθη εργαζομένων στους ΟΤΑ, στον Επισιτισμό, στον Τουρισμό, στο Δημόσιο και από τη Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.
Από τον «Ευαγγελισμό» όπου βρέθηκαν συνδικάτα από το χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.
Από την πλατεία Καραϊσκάκη που γέμισε από τη Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενους και μαζικούς φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
Από την πλ. Εθνικής Αντίστασης, όπου συγκεντρώθηκαν μάχιμοι όπως πάντα οι απόμαχοι της δουλειάς, οι συνταξιούχοι.
Από το Πεδίον Άρεως που πλημμύρισε από συνδικάτα και μαζικούς φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία - Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, αλλά και τη Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.
Αντανάκλαση: 902