Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Χυδαίος αντικομμουνισμός από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή στη Βουλή

Τα μαντρόσκυλα του συστήματος έχουν κύριο στόχο το ΚΚΕ και το μαζικό λαϊκό κίνημα
xrysi augi vs skoyrleti
Σε χυδαίο αντικομμουνισμό κατέφυγαν οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως τα μαντρόσκυλα του συστήματος έχουν κύριο στόχο το ΚΚΕ και το μαζικό λαϊκό κίνημα.

Η προκλητική στάση της Χρυσής Αυγής εκδηλώθηκε όταν στην ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να εμπλέξει το ΚΚΕ με τη «Siemens», για να λάβει την απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη πως η «Siemens» υπάρχει στην Ελλάδα από το 1920 και ότι μαζί με άλλες πολυεθνικές στη Γερμανία «ήταν χρηματοδότες του Χίτλερ, του ιδεολογικού ηγέτη της Χρυσής Αυγής».

Στη συνέχεια, ο υπόδικος για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιάννης Λαγός, επιχείρησε να απαντήσει, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει από το βήμα της Βουλής ότι το ΚΚΕ είναι ένοχο για οικονομικά εγκλήματα εφόσον δεν δέχεται -όπως ισχυρίστηκε- να γίνει έλεγχος στα ταμεία του.

Άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ, που από τα έδρανα κατήγγειλαν τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής πως δολοφονεί και επιτίθεται σε εργάτες και μετανάστες και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ο πρόεδρος της έδρας διέκοψε για 5 λεπτά τη συνεδρίαση.

Παίρνοντας το λόγο αργότερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης ανέφερε ότι «θύμωσαν οι φασίστες γιατί θίξαμε τα αφεντικά τους και τον ιδεολογικό τους πατέρα, τον Χίτλερ».
Αντανάκλαση: 902